palveleva pyöräliike

Helsingintie 32B, 24100 Salo

MYYNTI:

p. 044-551 2710
myynti@pyorakeidas.fi

HUOLTO:

p. 044-551 2710

AVOINNA:

ark. ma-pe 10:00-17:00
la 10:00-14.00

 

 

e-Bike Expertti

 

ebike expertti

Helkama e-Bike Expertti – koko mallisto, laaja osaaminen ja koeajot
Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää.
e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät


HELKAMA POLKUPYÖRÄT

Jo yli 110 vuotta suomalaista pyöräosaamista.
Helkama-pyörät ovat kulkeneet suomalaisia teitä, katuja ja kärrypolkuja jo vuodesta 1905 asti. Löydä oma suosikkisi ja liiku tyylillä kohti tulevaisuutta!

 

sahkopyorat
SÄHKÖAVUSTEISET PYÖRÄT

Helkama on Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija. Helkaman mallistossa on toistakymmentä sähäkkää sähköpyörää, joista voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan kulkupelin. Useimmissa malleissamme käytämme laadukasta Shimano Steps tekniikkaa. Malleja miehille ja naisille.

e-Bike on ladattu täyteen tyyliä ja tekniikkaa. Pyörän rungossa on sähkömoottori, josta saat polkemiseen lisätehoa. Kun polkimet ovat liikkeessä, moottori avustaa polkemista 25 km/h asti juuri sen verran kuin haluat. Mallien akkuun voit ladata virtaa jopa 150 km yhtäjaksoiseen menoon.

Polkaise pyörä liikkeelle, anna sähkön viedä ja nauti myötätuulesta. Pyöräily ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja vaivatonta!

HELKAMA E3 SÄHKÖAVUSTEINEN POLKUPYÖRÄ 

helkama e3

helkama e3

 TEKNISIÄ TIETOJA:

- Moottori: Shimano Steps 250 W
- Akku: Li-ion 418 Wh, 36V, 11,6 Ah
- Latausaika: n. 4 h
- Toimintasäde: jopa 125 km
- Avustustasot: 3 kpl
- Varusteet: laturi, led-valot, pistosuojatut heijastinsivurenkaat, kävelyavustus
- Runkokorkeus: 50 cm
- Ajajan vähimmäispituus: 154 cm
- Keskiö: 38H, 170 mm
- Etu-/takajarru: Tektro Aries MD-M300 mekaaninen levyjarru 160mm/jalkajarru
- Etu-/takanapa: Alum./Shimano Nexus 3 v
- Rengaskoko: 28″ 40-622
- Vaihteet: Shimano Nexus 3-v.
- Värit: Punainen, Grafiitti
- Saatavana: heti varastostamme
- Suositushinta: 2 390€

E3 on yksi upeista uudistuneista Helkaman sähköpyöristä. Tyylikäs kaupunkipyörä soveltuu erityisen hyvin työmatkapyöräilyyn, ostosreissuille ja muille kaupunkimatkoille. Älä hikoile, anna sähkön viedä! Luotettava Shimano Stepsin tekniikka ja kolme vaihdetta vievät kevyesti perille. Yhdellä latauksella saat virtaa jopa 125 km matkalle. Lataus tyhjästä täyteen kestää noin neljä tuntia. Pyörän varusteisiin kuuluvat muun muassa led-valot ja taluttamista helpottava kävelyavustus.
Tutustu myös muihin Helkama Sähköavusteisiin pyöriin.


 

sportmallit
SPORT PYÖRÄT

Hybridi, maasturi, trekki vai cyclocross? Kun haluat mennä lujaa, on Helkama oikea valinta. S-sarjan sporttihybrideistä löydät kulkupelin työmatkoille tai kuntolenkille, T-sarjan trekking-pyörät tarjoavat helppokäyttöistä huolettomuutta ja XS-nimestä tunnistat Helkaman maastopyörät. Ja jos kaipaat täysiveristä sporttia ympärivuotiseen käyttöön, on valintasi CC5-cyclocrossari.

Tutustu Helkama Sport -pyörät mallistoon.


 

 

citymallit
CITY PYÖRÄT

Tyylikkäästi kaupungin kaduilla! Ovatko tyyli ja ajomukavuus sinulle tärkeimmät polkupyörän valintakriteerit? Helkaman monipuolinen citypyörävalikoima tarjoaa monta linjakasta vaihtoehtoa naisille ja miehille. Upeat pariskunnat Velotar & Veloman, Aino & Oiva sekä muut urbaanin pyöräilijän suosikit ovat tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi tietysti myös teknisesti luotettavia ja laadukkaita!


Tutustu Helkama City pyörät mallistoon.


 

juniormallit
JUNIOR MALLISTO

Pienimmänkin pyörän takana on iso osaaminen.Helkaman valikoimasta löydät laadukkaat ja kovaa kulutusta kestävät fillarit koko perheelle. Pyöräilyä vasta aloitteleville 12- ja 16-tuumaiset mallit, jo vauhdin makuun päässeille 20-tuumaiset ja koulutielle tai treenimatkoille 24- tai 26-tuumaiset. Viileä tyylikkyys vakiovarusteena, turvallisuudesta tinkimättä. Siksi Helkama on oikea valinta lapsille ja nuorille!

Tutustu Helkama Junior mallistoon.


 

jopomallit
JOPO

jopo – jotta pyöräily olisi värikkäämpää! jopo on klassikko! Vuonna 1965 markkinoille tullut Jokaisen Polkupyörä kuuluu jo useamman sukupolven nuoruusmuistoihin ja suosio vain kasvaa vuosi vuodelta. Pohjoismaiden suosituimman fillarimallin rinnalle ovat tulleet mm. astetta kookkaampi Isojopo, retrohenkinen jopo Cruiser sekä läskipyöräinen Fat jopo. Mikä on sinun jopo-suosikkisi?

Tutustu Helkama Jopo mallistoon.


 

erikoispyorat
ERIKOISPYÖRÄT

Erikoisen hyviä pyöriä moniin tarpeisiin. Joskus tavallinen pyörä ei riitä, vaan tarvitaan jotain erilaista. Helkaman erikoispyörämallistossa on sopiva pyörä jokaiseen tarpeeseen. Kolmipyöräisellä Trikellä on helppo säilyttää tasapaino epätasaisellakin alustalla.  Trike- ja e-Trike-mallit soveltuvat lasten kuljetukseen, ja matalarunkoisen Senatorin kyytiin on mummonkin helppo nousta. Tutustu erikoispyöriin ja ylläty!

Tutustu Helkama erikoispyöriin.


 

ammattimallisto
AMMATTILAISPYÖRÄT

Vahvat pyörät vaativaan ammattikäyttöön.Ammattikäyttöön tarkoitetuilta pyöriltä vaaditaan erityisen kestäviä ja ergonomisia ominaisuuksia. Helkama WRX -mallistossa on oikea pyörä jokaiselle, tarvitsitpa tasapainoista kolmipyörää, teollisuuspyörää tai lujatekoista kuljetuspotkulautaa. WRX-pyörät ovat kuin kotonaan varastojen ja teollisuushallien lattioilla ja kuljetusten kyyditsijöinä. Tutustu itse tositoimissa testattuihin malleihin!

Tutustu Helkama ammattilaispyöriin.


 

Hyödyllisiä Helkama -linkkejä:
Takuu ja käyttöoppaat. Tietoa Helkamasta. Helkama pyörät Facebookissa.

 

puhelin
Soita 044-551 2710 tai tule paikan päälle katsomaan,
niin kerromme mielellämme lisää pyörävalikoimistamme!