Verkkokauppa

verkkokaupastamme

Verkkokaupastamme laatupyörät ja tarvikkeet kätevästi kotiovelle tai noudettuna liikkeestämme!

shop.pyorakeidas.fi

 

 

palveleva pyöräliike

Helsingintie 32, 24100 Salo

MYYNTI:

p. 044-551 2710
myynti@pyorakeidas.fi

HUOLTO:

p. 044-551 2710

AVOINNA:

ark. ma-pe 10:00-17:00
la 10:00-14.00

 

 

e-Bike Expertti

 

ebike expertti

Helkama e-Bike Expertti – koko mallisto, laaja osaaminen ja koeajot
Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää.
e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät.


HELKAMA POLKUPYÖRÄT

Etsitpä sitten sporttista maantiekiitäjää, urbaania citypyörää, trendikästä tyyliin sopivaa ajopeliä tai turvallista kyytiä koulumatkalle. Helkama on myös Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija joten valikoimasta löytyy sopiva malli jokaiselle sähköpyörää harkitsevalle. Oletpa sitten innokas työmatkapyöräilijä joka haluaa saapua töihin hikoilematta ja saada helpotusta raskaimpiin mäkiin tai tehostaa ajankäyttöä välttämällä liikenneruuhkat ja saapua ajoissa kotiin.


 

sahkopyorat
SÄHKÖAVUSTEISET PYÖRÄT

Helkama on Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija. Helkaman mallistossa on toistakymmentä sähäkkää sähköpyörää, joista voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan kulkupelin. Useimmissa malleissamme käytämme laadukasta Shimano Steps tekniikkaa. Malleja miehille ja naisille.

e-Bike on ladattu täyteen tyyliä ja tekniikkaa. Pyörän rungossa on sähkömoottori, josta saat polkemiseen lisätehoa. Kun polkimet ovat liikkeessä, moottori avustaa polkemista 25 km/h asti juuri sen verran kuin haluat. Mallien akkuun voit ladata virtaa jopa 150 km yhtäjaksoiseen menoon.

Polkaise pyörä liikkeelle, anna sähkön viedä ja nauti myötätuulesta. Pyöräily ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja vaivatonta!


 helkamat kaikki

 


 

jopomallit
JOPO

Jopo – jotta pyöräily olisi värikkäämpää! jopo on klassikko! Vuonna 1965 markkinoille tullut Jokaisen Polkupyörä kuuluu jo useamman sukupolven nuoruusmuistoihin ja suosio vain kasvaa vuosi vuodelta. Pohjoismaiden suosituimman fillarimallin rinnalle ovat tulleet mm. astetta kookkaampi Isojopo, retrohenkinen jopo Cruiser sekä läskipyöräinen Fat jopo sekä vuonna 2018 3v. E-Jopo! Mikä on sinun jopo-suosikkisi?


 Hyödyllisiä Helkama -linkkejä:
Takuu ja käyttöoppaat. Tietoa Helkamasta. Helkama pyörät Facebookissa.

 

puhelin
Soita 044-551 2710 tai tule paikan päälle katsomaan,
niin kerromme mielellämme lisää pyörävalikoimistamme!