Verkkokauppa

verkkokaupastamme

Verkkokaupastamme laatupyörät ja tarvikkeet kätevästi kotiovelle tai noudettuna liikkeestämme!

shop.pyorakeidas.fi

 

 

palveleva pyöräliike

Helsingintie 32, 24100 Salo

MYYNTI:

p. 044-551 2710
myynti@pyorakeidas.fi

HUOLTO:

p. 044-551 2710

AVOINNA:

ark. ma-pe 10:00-17:00
la 10:00-14.00

 

 

CRESCENT POLKUPYÖRÄT

Jokaiselle jotakin. Polkupyöriä ympärivuotiseen käyttöön, kulkuvälineitä jokaiselle päivälle, satoi tai paistoi.

 

citymallisto
CITYPYÖRÄT

City-pyörällä pyöräilet tyylikkäästi kaupungin kaduilla nauttien samalla kaupungin tunnelmasta. City-mallien upea runkomuotoilu, mukava ja pysty ajoasento sekä täydellinen varustelu takaavat nautinnollisia pyöräilyelämyksiä. Matala jalannostokorkeus City-pyörissä tekee pyörän päälle nousemisesta helppoa ja ajamisesta turvallista.
Tutustu Crescent Citypyörät mallistoon.

 

classicmallisto
CLASSICPYÖRÄT

Classic -pyörä on ajaton ja aina tyylikäs.
Classic -pyörien design on pysynyt lähes samana kuin sata vuotta sitten. Klassinen runkomuotoilu ja perinteisen leveä istuin muistuttaa menneistä ajoista. Pyörien varustelu on vanhan ajan mukainen. Jos “retro” tai “vintage” on tyylisi niin Classic -mallisto on sinun valintasi.
Tutustu Crescent Classicpyörät mallistoon.

 

maastopyorat
MAASTOPYÖRÄT MALLISTO

Crescent-maastopyörät näyttävät parhaat puolensa vaikeissa olosuhteissa. Maastopyörämallistosta löytyy pyöriä niin aktiiviharrastajalle kuin satunnaisesti metsäpoluilla poikkeaville. Jousitus vaimentaa maaston epätasaisuuksia ja vaihteilla saa sovitettua vauhdin maaston mukaan. Paksut, kuvioidut renkaat pitävät pehmeällä alustalla. Tarjolla on kaikkia kokoja, 26”, 27,5” sekä isopyöräinen 29”.
Tutustu Crescent maastopyörät mallistoon.

 

 hybrid
HYBRIDIPYÖRÄT

 Kunto- tai työmatkapyöräily? Ei väliä. Crescent Sport -mallistosta löydät sopivan mallin molempiin. Värikäs mallisto on laaja ja siitä löytyy pyöriä aktiivipyöräilijälle niin vauhdikkaaseen ajoon kuin rauhallisempaan menoon. Kevyt alumiinirunko ja laadukkaat komponentit takaavat ainutlaatuisia pyöräilykilometrejä..

Tutustu Crescent Hybridipyöriin.

 

ebikes
SÄHKÖAVUSTEISET PYÖRÄT

Sähköpyörä on täysin uusi tapa pyöräillä. Sitäkin pitää polkea, mutta voit aina nauttia myötätuuleen ajamisen keveydestä. Haluaisit ehkä ajaa työmatkasi hikoilematta tai kaipaat vetoapua raskaimpiin mäkiin? Uudet Crescent sähköpyörät on varustettu energiatehokkailla moottoreilla, joilla on kevyt mennä minne ikinä haluat.
Tutustu Crescent sähköavusteisiin pyöriin.

 

lastenpyorat
LASTENPYÖRÄT

Tietysti lapset innostuvat pyöräilystä, oli sitten kysymys aloittelijasta tai vähän vanhemmasta konkarista. Onnistumisen ilo loistaa lasten silmistä, kun alla on luotettava ja turvallinen polkupyörä. Oikea ajoasento, kevyt alumiinirunko ja vauhdikas ulkonäkö antavat lapselle juuri niitä iloisia ja mukavia pyöräilykokemuksia, joita on kiva “vanhana” muistella.
Tutustu Crescent lastenpyöriin.

 

puhelin
Soita 044-551 2710 tai tule paikan päälle katsomaan,
niin kerromme mielellämme lisää pyörävalikoimistamme!